Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Surpriza umaniștilor este Dorel Căprar. Deputatul arădean s-a înscris în PPU (social-liberal)

dorel caprar

Partidul Puterii Umaniste (social-liberal) are începând de astăzi un nou parlamentar. Dorel Căprar, deputat de Arad, a anunțat că s-a alăturat umaniștilor.

Deputatul arădean a afirmat o necesitate de întoarcere la valorile tradiționale și respectul față de om, așa cum sunt promovate de către umaniști.

”Am decis că doctrina umanistă și promovarea valorilor acesteia, este în interesul României și al cetățenilor români și este pe deplin compatibilă cu principiile și valorile mele politice și de viață.

În această perioadă societatea românească are o nevoie acută de revenire la valorile tradiționale de respect și sprijin față de om, de nevoile acestuia, de rațiune, demnitate, credință și mai ales de patriotism.

Considerând că doctrina umanistă poate constitui un remediu eficient al actualei situații, am decis să mă alătur proiectului politic al Partidului Puterii Umaniste (Social-Liberal) și începând de azi să mă înscriu în acest partid. ROMÂNIA NU SE NEGOCIAZĂ!!! AȘA SĂ NE AJUTE DUMNEZEU!!!”, este mesajul lui Dorel Căprar.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.