Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Surprize pentru liberali. Rareș Bogdan conduce la capitolul încredere!

captură TV
Rares Bogdan

Ultimele cifre prezentate de CURS ne arată că decizia luată de liberali de a-l aduce pe jurnalistul Rareș Bogdan în partid precum și de a-l pune cap de listă pentru alegerile europarlamentare este o decizie bună, cel puțin la nivelul Capitalei. Conform sondajului CURS, în București Rareș Bogdan stă cel mai bine la capitolul încredere.

Vezi și: Bianca Andreescu intră în istoria tenisului mondial, după ce a câștigat Indian Wells: A salvat-o pe Simona Halep

Politicienii din cadrul PNL testați în acest sondaj se află mult în spatele jurnalistului. Candidații care se află pe lista de europarlamentare,  pe poziții eligibile, Vasile Blaga, Siegfried Mureșan nu reușesc să treacă de 11% cotă de încredere în rândul bucureștenilor, în timp ce Rareș Bogdan are o cotă de 28%.

Aducerea lui Rareș Bogdan poate fi un plus pentru PNL în București, în condițiile în care liberalii au un scor de 17% la capitolul intenție de vot, ocupând locul 4 în acest moment. Dacă se va reuși un transfer de încredere de la jurnalist, către partid, atunci liberalii ar putea spera la un loc 3 și la mărirea scorului actual.

Tot din acest sondaj se pot  observa  și scorurile pe care le au candidații din cursa internă pentru desemnarea celui care va concura pentru postul de primar general. PNL a pornit un proces de alegeri interne, în care s-au înscris Ciprian Ciucu, Gabriel Dumitrașcu și Florin Câțu.

Ciprian Ciucu este consilier general, un critic acerb al Gabrielei Firea și era creditat cu cele mai mari șanse în această luptă internă. Cu toate acestea, Ciucu este pe ultimul loc la capitolul încredere având doar 6%, fiind depășit de Gabriel Dumitrașcu care înregistrează un scor de 8%, deși a intrat relativ recent în politică  și de Florin Câțu, senator, care are 9%.

Citește și: Guvernul a semnat! Un gigant american anunță o nouă afacere între Armata Română și cea a SUA! Tehnologie de ultimă oră/

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.