Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SURSE - Nume controversate, în cursa pentru Secția de anchetare a magistraților. Doi șefi din DNA vor să fie procurori de execuție

ultima ora

Secția specială pentru anchetarea magistraților se naște cu greutate, iar procurorii care și-au depus candidaturile pentru a activa in noua instituție au fost implicați în diverse scandaluri în ultima perioadă. Surse din sistem au declarat, pentru STIRIPESURSE.RO, ca unul dintre cei care și-ar fi depus candidatura este Calin Nistor, actual procuror șef adjunct al DNA. Nistor a avut functii de conducere in DNA Structura Centrala, iar anterior a fost șef al DNA Pitești.

Citește și: Chef de amploare în PSD! Dragnea și Ciolacu, printre sărbătoriți

Dănuț Volintiru, procuror șef adjunct Sectie in DNA, este un alt candidat pentru o functie de executie in cadrul Sectiei, potrivit Antena 3.

De asemenea, sursa citată menționează că Adina Florea și Mihaiela Iorga sunt alți doi candidați pentru funcții de execuție in cadrul sectiei. Adina Florea este deja adjunct in cadrul Sectiei, fiind respinsa de Klaus Iohannis la sefia DNA.

Mihaiela Iorga Moraru este cercetată de DNA pentru favorizarea faptuitorului, fiind revocată din DNA in urma unui conflict pe care l-a avut cu fostul procuror șef al DNA. Ulterior, magistratul si-a recuperat postul in instanta.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.