Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Surse: Cât are Firea în sondajele PSD

sondaj

Social-democrații așteaptă sondajele finale pentru București. PSD ar putea să anunțe săptămâna viitoare lista candidaților la sectoare.

Pentru primaria generala a Capitalei, cel mai bine în sondajele anterioare ale PSD-ului stă vicepreședintele Gabriela Firea. Surse din partid spun că Gabriela Firea, cu susținerea lui Călin Popescu Tăriceanu, se situează în jurul unui procent de 40%, aceasta fiind, până la această oră, cea mai bună 'combinație' pentru PSD. Fără susținerea lui Tăriceanu, candidatului PSD i-ar fi foarte greu să câștige, mai arată sondajele PSD, lucru care explică alianța strânsă între PSD și ALDE la București.

Sondaje în care a fost inclusă "toată lumea" care vrea să candideze la sectoare și la primăria generala au fost comandate recent de PSD și rezultatele sunt așteptate la sfarsitul saptamanii. Dragnea a fost de acord să se testeze cât mai mulți candidați pentru a elimina suspiciunile că și-ar impune preferații.

În sondajele PSD-ului, Ludovic Orban, candidatul PNL la Capitală, ar fi "departe" de 30% așa cum l-a anunțat PNL, mai spus surse social-democrate.

În sondajele PSD care vor fi analizate la sfarsitul saptamanii a fost inclus, printre alții, europarlamentarul independent Mircea Diaconu. PSD nu are încă noile date privind o confruntare Firea-Orban sau Diaconu-Orban.

Lista candidaților PSD va fi anunțată într-un Comitet Executiv National care ar putea avea loc la mijlocul săptămânii viitoare.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.