Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Surse - Ceva ciudat se întâmplă în coaliție: se amână comasarea alegerilor

Inquam Photos / Octav Ganea
ciuca ciolacu

În cadrul coaliției de guvernare sunt tensiuni neașteptate pe tema comasării alegerilor. Decizia politică a fost adoptată, dar în Guvern a fost blocat OUG-ul care ar fi oficializat întreg demersul.

În discuțiile cu miniștrii, Marcel Ciolacu i-a informat că OUG pentru comasarea alegerilor va fi amânat pentru săptămâna viitoare, o decizie care provoacă rumoare din cauza calendarului extrem de strâns.

”Se amână votarea OUG pe comasarea alegerilor. Nu au venit toate avizele (de la Ministerul Finanțelor, Justiției și altele)”, le-a spus Marcel Ciolacu, celor din Guvern.

Este posibil să fie convocată o nouă ședință de Guvern, vineri, după ședința coaliției de guvernare, o ședință specială pentru a adopta OUG de comasare.

Blocaj din tabăra PNL

Oficial, motivul amânării îl reprezintă lipsa avizelor de la Ministerul de Finanțe și de la Ministerul Justiției, ambele fiind ministere ale PNL.

Neoficial, între liderii coaliției ar exista tensiuni pe tema comasării alegerilor, cei de la PNL susținând că acest OUG ar putea avea ceva probleme.

Conform surselor noastre, vineri va avea loc o ședință a coaliției și am putea avea parte de o confruntare violentă între PSD și PNL, asta pentru că, după ce au negociat o lună și jumătate, iar într-un final s-a ajuns la un consens, acum a fost blocată din nou comasarea alegerilor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.