Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SURSE – Cum ar fi încercat Vanghelie SĂ INFLUENŢEZE un martor IMPORTANT din dosarul său

vanghelie

Marian Vanghelie rămâne în libertate, după ce judecătorii au respins cererea DNA de înlocuire a controlului judiciar cu arestarea preventivă. Însă noi informaţii ies la iveală, din dosarul care i-a dat mari emoţii fostului primar al Sectorului 5.

Citeşte şi: Ponta SE DEZLĂNŢUIE: 'Dragnea o ALERGA pe Kovesi cu şoriciul la Vila K2...' / VIDEO

După ce procurorii anticorupţie l-au acuzat pe fostul primar al Sectorului 5 că ar fi încercat să influenţeze declaraţiile unui martor, surse au confirmat pentru ŞTIRIPESURSE.RO întreaga poveste.

Potrivit acestora, unul dintre martori şi-ar fi schimbat declaraţia dată iniţial, după ce Marian Vanghelie l-ar fi determinat la termenul la care urma să fie audiat ca martor în instanţă, în timp ce se afla pe hol şi aştepta să intre în sală pentru audiere, „să nu-şi mai aducă aminte anumite aspecte” cu privire la care a depus mărturie.

Citeşte şi: Ponta, despre DEDESUBTURILE candidaturii sale la prezidenţiale, după ruperea USL. Cum a fost SABOTAT de Liviu Dragnea / VIDEO

Surse au precizat pentru ŞTIRIPESURSE că martorului i s-ar fi promis, la schimb, un loc de muncă în restaurantul pe care ar fi urmat Marian Vanghelie să-l deschidă.

„Timp de minute bune pe holul tribunalului, Vanghelie a insistat ca martorul  să declare instanţei că nu-şi aminteşte evenimentele despre care a declarat.  Întâlnirea a fost înregistrată de camerele de supraveghere ale Tribunalului şi pe imagini se observă cum Vanghelie se îndreaptă spre martor şi discută”, au povestit surse pentru ŞTIRIPESURSE.RO.

Citeşte şi:  Victor Ponta, dezvăluiri EXPLOZIVE despre numirea procurorilor: Cum au ajuns în funcţie Kovesi, Bica şi Tiberiu Niţu / VIDEO

Mai mult decât atât, discuţii între Marian Vanghelie şi martorul Marius Păun ar fi existat în mai multe rânduri, deşi acest lucru ar fi fost interzis prin obligaţiile impuse de instanţă prin măsura controlului judiciar.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.