Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Decizii în CPN PSD: Noi șefi de organizații + declanșarea alegerilor interne în toate filialele județene (surse)

PSD

Consiliul Politic Naţional al PSD a decis, miercuri, într-o ședință desfășurată la Parlament, că șefia PSD Neamț va fi preluată de primarul din Târgu Neamț, Daniel Harpa, președinte executiv al filialei județene social-democrate. Decizia vine după ce fostul lider Ionel Arsene s-a autosuspendat din funcţie în urma incidentului de la Luţca, unde un pod aflat în administrarea Consiliului Judeţean, ce fusese reabilitat în urmă cu câteva luni, s-a prăbuşit.

CPN PSD a mai decis ca la șefia organizației Diaspora să fie numit Gheorghe Cârciu, șeful Departamentului pentru Românii de Pretutindeni din cadrul Guvernului și un apropiat al secretarului general PSD Paul Stănescu.

Conducerea lărgită PSD a mai decis miercuri ca până pe 30 august să se organizeze alegeri în toate organizațiile care au câștigat alegerile, după care alegerile interne se vor desfășura și în restul organizațiilor.

Consiliul Politic Naţional al PSD a mai votat, miercuri pentru nominalizarea lui Petre Daea în funcţia de ministru al Agriculturii.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.