Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SURSE DNA `calcă` la Antifraudă Fiscală - Mai mulți funcționari luați pe sus la audieri - Luau banii pentru a proteja interesele evazioniștilor bucureșteni

dosare

Mai multe percheziții au avut loc joi dimineață la sediul Agenției Naționale de Administrare Fiscală – Direcția Regională Antifraudă Fiscală București, unde procurorii au ridicat probe legat de presupuse fapte de luare și dare de mită și alte fapte de corupție a doi angajați, spun surse judiciare pentru autorul acestui material.

Percheziții ar fi fost și în alte 25 de locații, domiclii ale unora dintre persoanele vizate și sedii de firme.

Potrivit acestora se pare că în  vizorul anchetatorilor anticorupție s-ar afla doi inspectori anti-fraudă care se pare că încasau sume frumușele de la administratorii de firme controlați pentru a nu-și exercita sarcinile de serviciu.

Sursele autorului transmit că la sediul DNA vor avea loc audieri maraton, la Direcție urmând să ajungă martori dar și alte persoane suspectate de fapte de dare de mită.

Sursele arătate arată între altele că unul dintre cei doi inspectori vizați de DNA ar fi cercetat pentru fapte de  luare și dare de mită, trafic de influență, complicitate la evaziune fiscală, omisiunea sesizării și falsul intelectual.

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.