Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

UPDATE. Reacția MAE / Doi români ar fi fost REȚINUȚI în urma atentatului de la Londra

breaking news stiripesurse.ro

UPDATE: Conform datelor oficiale obţinute până la acest moment, informaţia conform căreia doi cetăţeni români ar fi fost reţinuţi în legătură cu incidentul de tip terorist de la Londra din 3 iunie, NU se confirmă, transmite MAE într-un comunicat pentru știripesurse.ro.

*

Presa britanică informează că doi dintre cei reținuți în urma atentatului de la Londra ar fi doi români. Din primele informații se pare că polițiștii au făcut percheziții într-un apartament în care locuiesc și doi români, iar aceștia ar fi fost reținuți, informează Antena 3.

„Game of Thrones”, predat la Universitatea Harvard

Din informațiile obținute de Antena 3, arestările ar fi avut loc azi noapte, în timpul perchezițiilor efectuate de polițiști.

Ambasadorul României în Marea Britanie susține că există informații în acest sens, dar încă nu a primit informații oficiale din partea autorităților britanice.

”Nu am știință de mai mult decât știți și dumneavoastră în acest moment. Informațiile le avem din surse deschise, nu am primit comunicări oficiale”, a declarat Dan Mihalache, la Antena 3.

Întrebat dacă există doi români reţinuţi în urma atentatului de la Londra, ambasadorul Dan Mihalache a precizat: "Nu pot să confirm acest lucru. O să verificăm. Discutăm cu ministerul lor de Interne. Nu ştiu."

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.