Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SURSE - Elena Udrea, executată politic: îi tremura rău vocea

udrea parlament a1.ro

Deputatul Elena Udrea a primit vești proaste din partea colegilor săi parlamentari, din Comisia Juridică. Deputații juriști au votat aproape în unanimitate atât încuvințările de arestare preventivă, cât și cele de urmărire penală.

Surse din cadrul Comisiei Juridice ne-au explicat cum s-a discutat în interior. ”Îi era frică tare de arestarea preventivă, îi tremura vocea când ne-a cerut să nu acceptăm aceste solicitări”, ne-a mărturisit unul dintre deputați.

Un altul ne-a explicat că totul a fost o execuție ordonată politic. ”Unii dintre noi mai avem și ceva studii juridice, și ceva practică judiciară. Avocatul ei a avut dreptate și n-am înțeles exact cum s-a venit azi cu solicitare de urmărire penală și mâine, în același dosar, s-a cerut urmărirea penală. Ce s-a întâmplat de ieri până azi? Ce probe au apărut? E cusută cu ață albă, dar nu noi decidem, oricum. Pe linie politică s-a decis așa, asta am făcut și noi, deși e ciudat ce se întâmplă”, ne-a declarat un alt deputat.

Cei de la PSD și-au găsit și o justificare pentru executarea Elenei Udrea. ”Udrea și Băsescu își primesc acum răsplata. Ei au făcut sistemul ăsta și se întoarce împotriva lor. În 2004, când Năstase propunea alt sistem, s-a opus Traian Băsescu și a impus el prostia asta de acum. Iată și efectele!”, ne-a mărturisit un deputat.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.