Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SURSE - Florin Cîțu a afirmat în PNL că există riscul ca unii români să-și piardă casele din cauza acțiunilor Ministerului de Finanțe

Radu Pop
Inquam Photos / George Calin
Florin Citu

Liderul PNL, Florin Cîțu, le-a spus apropiaților din partid, într-o discuție informală, că este „îngrijorat” de faptul că împrumuturile luate de Ministerul de Finanțe riscă să provoace o reacție în lanț și în final unii români să-și piardă casele din cauza majorării ratelor, au declarat surse liberale pentru ȘTIRIPESURSE.RO.

„Ministerul de Finanțe se împrumută la dobânzi foarte mari. Investitorii își pierd încrederea în Guvern. O pierdere a încrederii agențiilor de rating înseamnă o explozie a dobânzilor”, le-a spus Cîțu unor lideri PNL.

„Costurile sunt ridicate, ratele românilor la bănci au crescut, există riscul să-si piardă casele. Guvernul trebuie să realizeze că este vital ca investitorii sa nu își piardă încrederea”, a mai zis liderul PNL în discuțiile informale din partid, spun sursele citate.

Cîțu mai crede că există riscul să avem nevoie de o rectificare bugetară înainte de august pentru că ministerele nu vor avea suficienti bani.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.