Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SURSE - Florin Cîțu schimbă strategia: racolează primari la bucată, din organizațiile pro-Orban

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Florin Cîțu Ludovic Orban Cîțu Orban

Premierul Florin Cîțu își folosește din plin funcția deținută pentru a-și creea un avantaj în bătălia internă din PNL. După ce a pierdut bătălia pentru șefia unor filiale importante, acum Florin Cîțu încearcă să racoleze primari la bucată.

Conform surselor noastre, Florin Cîțu va avea o întâlnire, astăzi, la ora 15.00, cu aproape 50 de primari din Teleorman, organizație unde a câștigat șefia filialei un om apropiat de Ludovic Orban.

Aceasta nu ar fi prima întâlnire de acest tip, Florin Cîțu întâlnindu-se și cu primari din alte organizații unde șeful de filială merge alături de Ludovic Orban.

Întâlnirea premierului cu primarii vine în contextul în care, în ședința de Guvern, se va aproba o finanțare generoasă către mai multe primării, iar Florin Cîțu încearcă să își obțină sprijin prin aceste fonduri alocate.

Surse liberale ne-au explicat că Ludovic Orban este la curent cu strategia lui Florin Cîțu și le-a transmis primarilor să ia banii, dar la Congres să voteze tot cu el, asta pentru că în cazul în care va câștiga va reveni pe funcția de premier și le va da dublul acestor fonduri.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.