Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SURSE - Lideri PSD cer sacrificiul lui Victor Ponta

ponta psd

În PSD au început discuții aprinse despre curajul și viitorul liderului Victor Ponta. Unii președinți de organizații din teritoriu și unii președinți de Consilii Judetene cred ca Premierul dă semnale inutile de slabiciune și de abandonare a partidului si a Guvernului, spun surse din PSD.

Potrivit surselor citate, o parte din liderii PSD sunt nemultumiti ca Victor Ponta transmite un mesaj prost atat catre baza partidului cat si catre electoratul PSD.

“Inteleg operatia, e grea, doare, dar ca Prim-ministru trebuie sa te sacrifici. Asta e. Inteleg prin ce trece, dar aici e vorba de perceptia publica, mesajul pe care il transmite”, ne-a declarat un lider judetean PSD.

Surse din partid spun ca șederea lui Victor Ponta în Turcia pentru o perioada indelungata poate arunca partidul intr-o stare de incertitudine legata de guvernare, legata de cine ii conduce si acest lucru poate afecta ‘starea de spirit’.

“PSD-ul e mai mult decat un partid, e o stare de spirit. Nici nu conteaza numele celui care il conduce, nu conteaza cum il cheama, conteaza starea de spirit. E prima oara cand acest partid nu are lider si asta e greu sa accepti”, ne-a declarat un lider PSD de Consiliu Judetean.

Vicepresedintele PSD Marian Oprisan a declarat, luni, ca il locul lui Victor Ponta el si-ar fi ‚riscat piciorul’. "Am vorbit cu Victor Ponta. Sigur, Victor Ponta are perfectă dreptate în acest moment. Dacă eu aş fi fost prim-ministru, m-aş fi întors imediat. Mi-aş fi riscat piciorul. Victor Ponta nu vrea să-şi riste sănătatea din acest punct de vedere şi are dreptate. Şi eu ţin la piciorul lui, ştiţi foarte bine că mi-e drag din acest punct de vedere. Puterea PSD stă în suma liderilor de valoare, de la nivel local şi central", a spus Oprişan.

Coordonatorul politic al PSD, Liviu Dragnea, a spus si el ca Victor Ponta trebuie sa faca un efort ‘dureros’ si sa revina cat mai repede in tara. "Problema medicală a lui Victor Ponta este serioasă, dar este bine să încerce să facă un efort, chiar dureros, să vină la Palatul Victoria. Ăsta e punctul meu de vedere, pe care i l-am spus şi lui şi nu mă ascund (...) Cred că are şi o foarte mare reţinere să fie filmat în cârje când urcă la Guvern, dar cred că ar trebui să facă asta", a declarat Dragnea.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.