Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SURSE - Liviu Dragnea a pus pe JAR partidul: a creionat profilul candidatului PSD la europarlamentare

Agerpres
psd picioare

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a făcut o serie de afirmații în cadrul Comitetului Executiv al PSD prin care pune pe jar întregul partid. În această perioadă se discută despre alcătuirea listei PSD pentru alegerile europarlamentare, iar Dragnea a creionat profilul candidatului.

Citește și: SURSE - Liviu Dragnea scapă hățurile gărzii pretoriene: se naște un nou front de duri în interiorul PSD

Liviu Dragnea a spus că este nevoie de candidați cu profil european, cu relații la Bruxelles și a avertizat că nu vor fi puși pe listă oameni pe sinecuri, prietenii sau relații de rudenie.

”Trebuie o listă puternică de candidați. Ne trebuie candidați europeni. Care cunosc Bruxelles-ul. Oameni care au legătură cu Europa. Care au conexiuni. Nu o să punem sinecuri, rude, prieteni care merg acolo, câștigă 500.000 de euro și nu știe lumea de ei. Cum este din păcate cazul celor de acum, cu mici excepții. Dacă nu înțelegeți aceste lucruri mai bine nu facem lista.”, a spus Liviu Dragnea, în ședința Comitetului Executiv al PSD, conform surselor noastre.

Practic, Liviu Dragnea a enunțat o serie de filtre, care vor scoate din joc o serie de actuali aspiranți. Criteriul care îi va lovi pe mulți este cel al ”relațiilor la Bruxelles”, aceasta fiind o piatră de moară care atârnă greu la gâtul multor lideri PSD.

De asemenea, Liviu Dragnea le-a vorbit liderilor PSD despre rezultatele cercetărilor sociologice și arată că în acest moment PSD este perceput ca fiind partidul pensionarilor și agricultorilor, tocmai de aceea trebuie să vină cu o platformă electorală prin care să convingă oameni din alte pături sociale.

”În analizele sociologice realizate a reieșit că PSD este identificat ca fiind partidul pensionarilor și agricultorilor. Trebuie să lucrăm în a convinge din nou electoratul activ și din alte categorii sociale. Așteaptă de la noi să îi convingem din nou și ne trebuie o ofertă politică și pentru aceștia.”, le-a transmis Liviu Dragnea liderilor PSD, conform surselor noastre.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.