Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SURSE - Liviu Dragnea, așteptat la DNA

gandul.info
dragnea dna

Președintele PSD, Liviu Dragnea, ar putea ajunge să dea explicații în fața procurorilor DNA. Ancheta care vizează modul în care s-a dat Ordonanța de Urgență 13 îl poate aduce pe Dragnea în fața procurorilor.

Citește și: Ministrul Afacerilor Externe, audiat la DNA

În denunțul de la care a pornit ancheta procurorilor DNA erau indicate trei persoane: Sorin Grindeanu, Florin Iordache și Liviu Dragnea. Procurorii DNA au început ancheta și miniștrii din guvernul Grindeanu sunt audiați pe bandă rulantă.

Conform surselor judiciare este foarte posibil ca în scurt timp să fie chemați la DNA liderul PSD Liviu Dragnea, dar și premierul Sorin Grindeanu, informează Realitatea TV.

La sediul DNA s-a prezentat, luni, și ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, care a dat declarații în calitate de martor în dosarul OUG13.

Săptămâna trecută, s-au prezentat la DNA şi secretarul general al Guvernului, Mihai Busuioc, şi ministrul pentru Relaţia cu Parlamentul, Graţiela Gavrilescu, ei fiind audiaţi de procurori în dosarul privind Ordonanţa 13. Anterior, au fost audiaţi la DNA, în acelaşi dosar, procurorii Oana Schmidt-Hăineală şi Constantin Sima, foşti secretari de stat în Ministerul Justiţiei. 

La începutul lunii februarie, DNA confirma faptul că s-a înregistrat o sesizare depusă de mai multe persoane fizice cu privire la posibile fapte în legătură cu modalitatea de adoptare a unor acte normative şi că se efectuează acte procedurale.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.