Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SURSE - Liviu Dragnea ceartă VIOLENTĂ cu Marcel Ciolacu, în Parlament: discuții aprinse, în spatele ușilor închise

Inquam Photos / Octav Ganea
liviu dragnea incruntat

Președintele PSD, Liviu Dragnea, pare cu  nervii întinși la maxim, atât în declarațiile publice, cât și în spatele ușilor închise. Dragnea și-a pierdut firea în ședința Biroului Permanent al Camerei Deputaților și s-a certat cu deputatul PSD, Marcel Ciolacu, chestor al Camerei Deputatilor (unii participanți susțin chiar că Marcel Ciolacu ar fi fost împins în perete).

Citeste si: Dragnea, cădere nervoasă în fața jurnaliștilor: 'Să dea Iohannis decret să mă împuște. Cu ce dracu să mă avantajeze?'

Liviu Dragnea i-a reproșat lui Marcel Ciolacu că nu sunt în stare să organizeze lucrurile în Camera Deputaților, totul pornind de la faptul că liderul PSD își dorea să treacă moțiunea simplă împotriva lui Tudorel Toader.

Dragnea i-a reproșat, pe un ton extrem de nervos, lui Marcel Ciolacu că el se întâlnește cu ”puciștii din PSD și complotează” și tocmai de aceea nu ies lucruruole în Parlament.

Citește și: VIDEO Liviu Dragnea, ieșire nervoasă la adresa unui jurnalist care îl filma: Hai în baie, puiule. Hai în baie că îți ies poze ca lumea

Se pare că aproximativ 80 de parlamentari PSD s-au întâlnit de ziua lui Gabriel Petrea, iar Liviu Dragnea suspectează că acolo s-a pus la cale stricarea jocului din Parlament. ”Puciștii” au decis susținerea lui Tudorel Toader, tocmai pentru a-i arăta lui Dragnea că nu controlează votul în Cameră.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.