Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SURSE - Liviu Dragnea s-ar fi impus în bătălia cu Mihai Tudose: ce s-a decis în negocierile de la Vila Lac

Inquam Photos / Octav Ganea
dragnea tudose

Sunt zile extrem de agitate în PSD, iar tensiunile dintre Liviu Dragnea și Mihai Tudose au escaladat din nou, după episodul în care premierul a cerut decapitarea a doi miniștri, Rovana Plumb și Sevil Shhaideh.

DOCUMENTE: `Adevărul CUTREMURĂTOR despre moartea lui Dan Adamescu`

De data aceasta, miza a fost reprezentată de modificările la Codul Fiscal privitoare la trecerea contribuțiilor de la angajat la angajator. Întreaga nebunie a pornit, vineri, când Mihai Tudose a anulat ședința de Guvern și a dat primul semnal public că lucrurile ar fi puțin mai nuanțate.

Surse din PSD ne-au explicat că a urmat un weekend extrem de agitat, în care s-a negociat din toate părțile căutându-se un compromis între Liviu Dragnea și Mihai Tudose. Tensiunile s-au intensificat în noaptea de duminică spre luni, când devenea imperios necesar să se adopte o decizie.

”Toată noaptea s-a negociat și de la o oră la alta soluția se schimba. Acum se convenea că introducem aceste măsuri în ședința de Guvern de miercuri, în ora următoare pica totul, Așa s-a desfășurat totul. A fost o nebunie”, ne-au precizat surse din conducerea PSD.

În cele din urmă, Liviu Dragnea și Mihai Tudose s-au confruntat direct, într-o întâlnire la Vila Lac. Sursele noastre susțin că liderul PSD s-a impus în fața premierului, având de partea sa un sprijin masiv din partea partidului.

Ca urmare a păcii de la Vila Lac, trecerea contribuțiilor de la angajat la angajator va fi adoptată în ședința de Guvern, car va avea loc miercuri.

Acest nou episod în care au explodat tensiunile în interiorul PSD aduce cu sine o altă realitate. Premierul Mihai Tudose a pierdut sprijinul liderilor PSD care îl susțineau imediat după Comitetul Executiv, în care s-a încercat un puci la Liviu Dragnea. Liderul PSD a reluat controlul asupra partidului, iar din acest punct va fi foarte interesant de văzut cum vor evolua relațiile în interiorul PSD.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.