Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SURSE - Lovitură grea pentru Liviu Dragnea: oficialii din penitenciar i-au decis soarta

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Liviu Dragnea supărat gest

Fostul lider al PSD, Liviu Dragnea, a ieșit din carantină și va fi dus la un loc cu ceilalți deținuți. Comisia de specialitate din cardrul Administrației Naționale a Penitenciarelor a decis ca Liviu Dragnea să execute pedeapsa la Penitenciarul Rahova, acolo unde și fusese încarcerat.

Citește și: O nouă formulă de Guvern negociată de opoziție. SURPRIZE majore pentru toate funcțiile guvernamentale. Martor la negocieri: `E ca la piață`

Lovitura pentru Dragnea este regimul în care va fi executată pedeapsa. Acesta va avea parte de un regim închis, asta în timp ce el spera la un regim semi-deschis, informează Realitatea TV.

Conform ANP, regimul închis se aplică iniţial persoanelor condamnate la pedeapsa închisorii mai mare de 3 ani, dar care nu depăşeşte 13 ani.

Persoanele condamnate care execută pedeapsa în regim închis sunt cazate, de regulă, în comun, prestează muncă şi desfăşoară activităţi educative, culturale, terapeutice, de consiliere psihologică şi asistenţă socială, moral-religioase, instruire şcolară şi formare profesională, în grupuri, în interiorul penitenciarului, sub pază şi supraveghere, în condiţiile stabilite prin regulamentul de aplicare a prezentei legi.

Persoanele condamnate care execută pedeapsa în regim închis pot presta munca şi pot desfăşura activităţi educative şi culturale în afara penitenciarului, sub pază şi supraveghere continuă, cu aprobarea directorului penitenciarului.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.