Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SURSE - Marcel Ciolacu lipsește de la Ziua Micii Uniri din cauza unei răceli

Marcel Ciolacu

Președintele Camerei Deputaților, Marcel Ciolacu, și-a anulat deplasarea programată la Iași de Ziua Unirii Principatelor din cauza unei răceli, au spus surse politice pentru STIRIPESURSE.RO. „Din motive obiective dl presedinte interimar al PSD, Marcel Ciolacu, nu poate sa participe la acțiunile organizate astazi, 24 ian, la Iași”, a transmis vineri dimineata biroul de presă a PSD. Surse politice spun că președintele Camerei Deputatilor este răcit de câteva zile. De altfel, Marcel Ciolacu a lipsit, din același motiv, și de la Conferința de alegeri a PSD Prahova care a avut loc joi dupa-amiaza.

Presedintele Camerei Deputatilor avea programata de la ora 13.00 participarea la manifestările dedicate sărbătoririi a 161 de ani de la Unirea Principatelor Române din 1859, în Piața Unirii din Iași. Ulterior, Marcel Ciolacu urma să efectueze o vizită la Palatul Mitropolitan, la invitația IPS Teofan și să participe la slujba și depunerea de coroane de flori la mormântul domnitorului Alexandru Ioan Cuza la mănăstirea Trei Ierarhi. Spre dupa-amiaza, presedintele Camerei Deputatilor avea in program participarea la manifestarea „Vrerea Nației Române” organizata de CJ Iași.

Vezi si: Ce ar putea câștiga PSD și Pro România dintr-o alianță a stângii. Curente diferite de opinie în cele două partide .

La Iași sunt așteptați azi președintele Klaus Iohannis, premierul Ludovic Orban și membri ai Camerei Deputaților și Senatului, precum și ambasadori.

Manifestările dedicate zilei de 24 ianuarie vor începe vineri la ora 12, în Piața Unirii, cu un concert de muzică populară. Ceremoniile religioase și militare vor avea loc începând cu ora 13, în prezența președintelui Klaus Iohannis și a premierului Ludovic Orban.

În Piața Unirii va avea loc o slujbă religioasă, vor fi depuse coroane de flori la statuia domnitorului Alexandru Ioan Cuza și va avea loc și tradiționala defilare a militarilor din zona Moldovei. La final, în jurul grupului statuar se va juca Hora Unirii, iar oficialitățile vor pleca către Mănăstirea Trei Ierarhi, unde vor fi depuse coroane de flori la mormântul domnitorului Alexandru Ioan Cuza.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.