Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SURSE - Mutarea PSD din noaptea alegerilor: variantele vehiculate în Kiseleff

Inquam Photos / Octav Ganea
Liviu Dragnea PSD

În PSD au înflorit scenariile despre anunțul pregătit de Liviu Dragnea în noaptea alegerilor europarlamentare. Social-democrații consultați de ȘTIRIPESURSE.RO spun că liderul social-democrat nu a dat sfoară în partid despre mutarea pe care o pregătește, așa că liderii PSD oscilează între două mari variante.

O parte din liderii PSD dau ca sigur un anunț oficial al lui Liviu Dragnea că își depune candidatura internă pentru Cotroceni și că îi invită pe toți doritorii din partid să intre și ei în cursă.

Alți social-democrați consultați de ȘTIRIPESURSE.RO spun că Liviu Dragnea va anunța că propune partidului un candidat comun PSD-ALDE la prezidențiale și va invita oamenii lui Călin Popescu Tăriceanu pentru analiza candidatului care are cele mai mari șanse să-l învingă pe Klaus Iohannis.

Principalul semn de întrebare din PSD legat de un candidat din afara partidului este dacă nucleul dur al electoratului social-democrat va trage pentru un candidat de import la fel ca pentru un candidat pesedist.

Potrivit Statutului PSD, candidatul partidului la alegerile prezidențiale se alege printr-un scrutin electoral intern desfășurat în Congres.

În paralel, Tăriceanu și Chițoiu își pregătesc cărțile pentru negocieri.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.