Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SURSE O nouă replică a CUTREMURULUI înregistrărilor DNA Oradea - Plângere penală depusă de un procuror

Inquam Photos / Octav Ganea
DNA sigla sediu

Procurorul Cristian Ardelean de la DNA Oradea a făcut o plângere penală la Secția de investigare a magistraților din Parchetul General prin care cere să fie identificată persoana care a făcut înregistrările realizate în cadrul DNA Oradea și în care se vorbește de "liniștirea" judecătorilor.

Citește și: Klaus Iohannis UIMEȘTE după discuția cu Jean - Claude Juncker - Șeful statului mizează pe competența Guvernului Dăncilă .

Procurorul Cristian Ardelean de la DNA Oradea a declarat, vineri seară, pentru MEDIAFAX, că a făcut o plângere penală la Secția de investigare a magistraților din Parchetul General prin care cere să fie identificată persoana care a făcut înregistrările realizate în cadrul DNA Oradea și în care se vorbește de "liniștirea" judecătorilor.

"Am anunțat încă de atunci că voi depune o sesizare la Parchetul General, nu împotriva unei persoane, ci pentru a afla cine a făcut acea înregistrare. Nu este împotriva unei persoane anume", a precizat, pentru MEDIAFAX, procurorul.

Și judecătorul Florica Roman de la Curtea de Apel Oradea a solicitat conducerii DNA să clarifice public dacă procurorii de la Oradea au dat curs sau nu planului de a băga frica în judecători făcându-le dosare penale, date fiind declarațiile procurorilor Ciprian Man și Cristi Ardelean.

Secția pentru investigarea infracțiunilor din justiție din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție a deschis și un dosar penal având ca obiect conținutul înregistrării din interiorul DNA Oradea, în urma denunțului unui ONG, procurorii dispunând începerea urmăririi penale in rem în această cauză. Mai mulți procurori de la Oradea au fost audiați în acest dosar.

Citește și: Klaus Iohannis UIMEȘTE după discuția cu Jean - Claude Juncker - Șeful statului mizează pe competența Guvernului Dăncilă .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.