Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SURSE Parchetul General s-a autosesizat în cazul fostului șef Transelectrica, acuzat că și-a falsificat diploma

facebook.com
Parchetul General

Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție (PÎCCJ) s-a autosesizat în cazul fostului director de la Transelectrica, acuzat că și-a falsificat diploma de inginer, au declarat pentru MEDIAFAX surse judiciare, procurorii verificând dacă există fapte de natură penală.

Marius Dănuț Carașol a fost revocat de către Consiliul de Supraveghere al Transelectrica din funcția de președinte al Directoratului companiei și din funcția de membru al Directoratului.

Citește și: Victor Ponta a EXPLODAT la adresa PSD, după ce impozitarea pensiilor speciale a trecut de Senat: Trădătorii voștri sunt Dăncilă, Teodorovici și Fifor

Claudia Gina Anastase este noul președinte al Directoratului Transelectrica și CEO al companiei, după revocarea lui Marius Dănuț Carașol din funcții, a informat compania.

Schimbările au fost făcute după ce Universitatea Politehnică București a anunțat, într-un răspuns transmis MEDIAFAX, că Marius Dănuţ Caraşol nu a finalizat studiile Facultății de Electrotehnică din cadrul instituției în condițiile în care Carașol preciza în CV-ul oficial faptul că a urmat cursurile acestei instituții de învățământ superior în perioada 1999-2005, obținând la finalizarea studiilor diploma de Inginer Diplomat.

Prin intermediul aceluiași răspuns, Universitatea Politehnică din București a confirmat faptul că preşedintele Directoratului Transelectrica, Marius Dănuţ Caraşol, a fost student în cadrul UPB, dar nu a finalizat studiile. „La solicitarea mass-media, comunicăm faptul că diploma cu seria D, nr. 0286614, din 2005, nu a fost eliberată de Universitatea Politehnică din București (UPB), Facultatea de Electronică. Persoana menționată de dumneavoastră în solicitarea transmisă a fost student al UPB, dar nu a finalizat studiile”, se precizează în răspunsul UPB, pentru MEDIAFAX.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.