Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SURSE PNL - Cine sunt 'oile negre' din Guvern

Facebook
Guvern

Rectificarea bugetară și demiterea intempestivă a ministrului Finanțelor a agitat apele în Guvern, opinia care se conturează la Palatul Victoria fiind că oricând premierul Florin Cîțu poate să ia decizii radicale fără prea multe avertismente, au declarat surse guvernamentale pentru ȘTIRIPESURSE.RO.

În acest moment nu se pune problema de noi remanieri, însă mai multe ministere ar avea restanțe importante care trebuie rezolvate de urgență, afirmă surse liberale.

Probleme mari au fost semnalate la Ministerul Agriculturii. Din acest motiv, reprezentanții Agrostar (Federaţia Naţională a Sindicatelor din Agricultură, Alimentaţie, Tutun, Domenii şi Servicii Conexe) au fost invitați joi la o discuție cu premierul, au spus sursele citate.

O altă bilă neagră merge la ministerul Transporturilor, unde execuția bugetară la 6 luni este sub execuția estimată. Nu este, însă, singurul minister în acestă situație.

La Ministerul Fondurilor UE sunt mai multe programe blocate pentru exercițiul financiar în curs, iar unele ghiduri nu sunt încă realizate pentru următorul exercițiu financiar, au mai precizat surse din Guvern.

O altă temă importantă o reprezintă reorganizările care nu sunt încă gata la mai multe ministere. Mai mult, unele propuneri de reorganizare ar crește numărul de personal.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.