Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Surse: Primarul din Odorheiu Secuiesc, Gálfi Árpád, e cercetat pentru ultraj, din cauza unei rude bete

Facebook
Galfi Arpad

Scandal în toată regula la Odorheiu Secuiesc, unde poliția i-a deschis dosar penal pentru ultraj chiar primarului. Politicianul  se face vinovat de ultraj, acuză oamenii legii, care spun că acesta ar fi intervenit după ce poliția i-a oprit o rudă care mergea beată pe bicicletă.

Potrivit variantei oficiale, la data de 7 iulie 2023, în jurul orei 18:20, o patrulă de ordine publică din cadrul Poliției Municipiului Odorheiu Secuiesc, în timp ce se afla în exercitarea atribuțiilor de serviciu, a depistat un bărbat care se deplasa pe o stradă din localitate, în calitate de biciclist și care nu avea asupra sa acte de identitate, fiind efectuate verificări pentru stabilirea identității acestuia.

De asemenea, biciclistul a fost testat cu aparatul alcooltest, valoarea înregistrată fiind de 0,56 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În momentul în care polițiștii procedau la aplicarea sancțiunii contravenționale, la autospeciala polițiștilor a venit un alt bărbat care i-ar fi întrebat pe aceștia ce probleme au cu bicicliștii din localitate, după care ar fi lovit geamul autospecialei de poliție făcând diverse afirmații de amenințătoare.

La solicitarea polițiștilor, bărbatul în cauză a refuzat să se legitimeze și a invocat faptul că persoana sancționată este vărul său.

Documentele întocmite de polițiști, cu privire la fapta persoanei în cauză, au fost înaintate procurorului în vederea sesizării și a soluționării legale.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.