Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SURSE Proiect privind grațierea, adoptat TACIT de Senatul României UPDATE Confirmare oficială din PSD

Inquam Photos / George Calin
Senatul Romaniei

Proiectul de lege privind grațierea, despre care a vorbit miercuri seara Tudorel Toader, a fost adoptat tacit de Senat, au declarat pentru HotNews.ro surse politice.

Este vorba de un proiect al ministerului Justiției din perioada în care era condus de Florin Iordache, care a fost adoptat tacit în mai 2017 și trimis la Camera Deputaților, unde a fost abandonat "la sertar".

Acest proiect ar putea intra în dezbatere la Camera Deputaților, dacă există voința politică în acest sens, potrivit surselor citate.

De asemenea, proiectul ar putea fi modificat și amendat în Comisia Juridică din Camera Deputaților, dacă există, de asemenea, voința politică, au precizat aceste surse.

Citește și: Victor Ponta a făcut ANUNȚUL - Pentru ce post va candida la viitoarele alegeri .

UPDATE

Deputatul PSD, Florin Iordache, a declarat, miercuri pentru MEDIAFAX, că în prezent există un proiect de lege privind grațierea la Comisia juridică a Camerei Deputaților, adoptat tacit de Senat, însă nu a fost stabilită data la care va primi raportul pentru a ajunge apoi în plen.

Întrebat de MEDIAFAX dacă există vreun proiect de lege în Parlament privind aministia sau grațierea, așa cum a spus ministrul Justiției Tudorel Toader, deputatul social-democrat Florin Iordache a răspuns: "Este la Comisia juridică la Camera Deputaților, acela cu grațierea (adoptat tacit de Senat – n.r.). Nu am auzit (când se va discuta proiectul de lege – n.r.)".

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.