Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Surse: PSD coace un tun electoral

sah

Social-democratii asteapta sa traga 'lozul cel mare' inainte de sarbatorile de iarna.

Rectificarea bugetara din octombrie va fi o cursa apriga in vederea alegerilor locale din 2016. Cum majoritatea primarilor vor sa-si asigure urmatorul mandat, toate presiunile se fac pe banii de la rectificare, spun surse din administratia publica locală.

Evenimentul este cu atat mai important cu cat o eventuala schimbare de Guvern in primavara ar putea sa le inchida robinetul unor primari PSD, astfel ca rectificarea din octombrie s-ar putea transforma in ultima sursa sigura de bani.

Pentru alegerile locale, PSD-istii se vor implica total in rezolvarea problemelor locale si vor incerca sa cheltuiasca toti banii de care dispun astfel incat sa impresioneze alegatorii si sa le castige increderea. Investitii locale promise in campanie, problema caldurii la iarna, asfaltarile si multe altele sunt domenii sensibile pentru primari.

De asemenea, primarii care au trecut la PSD prin Ordonanta traseismului vor dori sa-si asigure si ei credibilitate si popularitate, astfel incat vor fi atenti daca primesc cofinantari la proiectele locale. Daca vor fi săriți de fondurile de la Guvern, acestia ar putea candida in 2016 din partea PNL.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.