Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SURSE - PSD își pregătește documentul pentru negocierile finale cu PNL

PNL PSD

Între liderii PNL și PSD a avut loc o primă întâlnire, joia trecută, iar echipele celor două partide s-au retras la sediile de partid, acolo unde se pregătesc programele de guvernare și condițiile impuse de fiecare parte pentru a semna un protocol de alianță.

Conform surselor noastre, PSD și-a convocat toți specialiștii pe domenii pentru a actualiza programul de guvernare. Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a trasat o serie de obiective celor din PSD.

PSD ar vrea o schimbare radicală în ceea ce privește combaterea pandemiei de Covid-19, având în vedere că strategiile ultimelor două guverne PNL nu au dat rezultate. De asemenea, cei de la PSD vor solicita ca viitorul guvern să facă o prioritate din a importa medicamente și tratamente împotriva Covid-19.

De asemenea, PSD vrea să vină cu propuneri prin intermediul cărora se vor lua noi măsuri pentru economie, pentru agricultură și mai ales pentru scăderea facturilor la utilități.

Specialiștii PSD au primit misiunea de a identifica resurse bugetare pentru creșterea pensiilor și salariilor în anul 2022.

Conform surselor noastre, condițiile enumerate mai sus nu sunt negociabile și doar dacă liberalii vor accepta să facă un pas în spate în gestionarea pandemiei, PSD va intra la guvernare.

De asemenea, PSD va solicita Ministerul Sănătății pentru Alexandru Rafila, aceasta fiind o altă condiție care nu se negociază.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.