Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SURSE. Ruptura intre PSD si PLR

ruptura

Relatiile dintre oamenii lui Calin Popescu Tariceanu si PSD par sa se raceasca pe zi ce trece, dupa ce premierul Victor Ponta nu si-a mai parasit scaunul de la Palatul Victoria, pierzand alegerile prezidentiale.

Daca initial PLR-ul (care jurdic nici nu exista) urma sa aduca componenta liberala in noul USL 2.0, lansat cu fast in ultima zi de campanie, acum nimeni nu mai vorbeste nici de USL, nici de intrarea PLR la guvernare, care, potrivit unor surse citate de stiripesurse.ro, nu va mai avea loc.

Relatiile par sa se fi racit si la varful USL 2.0. Aceasta racire este tradata de atitudinea lui Calin Popescu Tariceanu care s-a aratat foarte deranjat joi de intrebarile jurnalistilor care voiau sa afle daca a mai vorbit sau nu cu Victor Ponta in ultimele zile.

”Mi-e greu să discut cu el, din moment ce după cum ştiţi şi dumneavoastră şi-a luat o pauză de câteva zile. Când o să revină la Bucureşti, sigur că o să avem consultări şi întâlniri", a spus Tariceanu facand referire la concediul lui Victor Ponta. Insa dupa ce jurnalistii au insistat sa afle daca a discutat totusi ceva cu Victor Ponta Tariceanu a raspuns: ”Sunt la emisiunea de...cum se cheamă? Nu mă întrebaţi lucrurile astea pentru că aici eu am o calitate instituţională şi nu alta”, informeaza Mediafax.

Potrivit unor surse politice aceasta racire a relatiilor dintre PLR si PSD poate duce chiar la o ruptura intre cele doua formatiuni, PSD fiind dispus sa renunte si la sprijinul parlamentar al celor de la PLR.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.