Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SURSE S-a aprins fitilul REVOLTEI în PSD: Cântăm 'Deșteaptă-te, române', dar suntem în somnul total

lupta razboi scandal revolutie

Codrin Ștefănescu a reproșat conducerii PSD că dosarele deschise unor fruntași ai partidului, culminând cu imaginea Sorinei Pintei încătușată și grav bolnavă, au primit reacții „halucinante” din fruntea partidului. Principalul reproș: prea ușor se delimitează PSD de membrii de partid „hingheriți”. „Deja incepe sa ne injure propriul electorat, Marcele!”, i-a transmis el lui Ciolacu. Surse din PSD au explicat pentru STIRIPESURSE.RO ca iesirile lui Codrin Ștefănescu se bazează pe o situatie larg cunoscuta in PSD dar despre care nu prea se vorbeste public.

În PSD circulă informația că sunt aproximativ 815-817 primari care fie sunt implicati direct, fie sunt martori sau apare numele lor in mai multe tipuri de dosare.

  • Sunt in tot felul de situatii: abuz în serviciu, incompatibilități, trafic de influență, folosirea funcției în foloase necuvenite pentru alții. Avem dosare în care foloasele necuvenite constau în voturi. Avem dosare in care foloase necuvenite sunt aplauze. Degeaba cântâm noi 'Deșteaptă-te, române, din somnul cel de moarte', că suntem în somnul total”, au declarat surse din PSD pentru STIRIPESURSE.RO.

Penelisti cu probleme candideaza, nu le zice nimeni 'pâs', pana si slugile binomului s-au trezit si isi apara colegii, doar la noi e ca la nimeni. Cum lasi tu procurorii sa decida cine poate sa aiba o functie si cine nu in partid? Asta se decide in cabina de vot. Pana nu e condamnare definitiva, nu avem ce sa discutam'”, au mai declarat surse din PSD pentru STIRIPESURSE.RO.

Nu zici ca a facut, nici ca n-a facut, ca nu ai informatiile astea. Dar prezumtia de nevinovatie o mai respectam? Am vazut cum ca s-au dus nevinovati multi, viata omului nu i-o recladeste nimeni. Povestea asta cu pasul inapoi e foarte frumoasa. Domn'e, sa faca pasul inapoi. Bun, faci pasul inapoi. Si cand se trage linie daca se constata ca nu trebuia sa-l faci, cine iti mai da tie posibilitatea sa faci pasul inainte? Nimeni”, mai spun sursele citate.

  • Mai multi social-democrati vizati de anchete de coruptie au intrat in plan secundar in ultima perioada: deputatul Mircea Drăghici a demisionat din PSD, liderul PSD din judetul Arad, Dorel Căprar, a pierdut sefia organizatiei, fostul ministru Sorina Pintea a fost suspendata din partid, iar liderul PSD Caras-Severin, Luminita Jivan, a demisionat de la șefia organizației.

Vezi si: SURSE - Liderii PSD cad greu la pace: soluția de avarie găsită de Marcel Ciolacu .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.