Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SURSE SCANDAL în ședința PNL! Rareș Bogdan: 'Ciolacu s-a trezit apărător în piață la Buzău, între PNL și UDMR'. Pârvulescu: 'Nu pot sta în genunchi în fața PSD'

Facebook
Rareș Bogdan

Ies scântei între liberali și social-democrați, după ce negocierile au început să scârțâie la capitolul împărțirea ministerelor! Discuțiile pentru o coaliție s-au sistat, iar liberalii au convocat o ședință urgență a Biroului Executiv, prezidată de Florin Cîțu.

STIRIPESURSE.RO a obținut informații din interiorul BEX, în care Rareș Bogdan, de la înălțimea funcției sale de prim-vicepreședinte, l-a mitraliat pe Marcel Ciolacu. ”Ciolacu s-a trezit apărător în piață la Buzău, între PNL și UDMR”, a strigat liderul PNL.

Citește și: SURSE Florin Cîțu, în ședința BEx, nemulțumit de negocieri: 'Dacă continuăm așa, să nu ne mire că vom avea același rezultate proaste'

Europarlamentarul liberal le-a spus colegilor că el s-a bătut cu Liviu Dragnea și că nu îi va permite lui Ciolacu ”să își bată joc de noi și de Administrația Prezidențială”.

Eugen Pîrvulescu, liderul PNL Teleorman, i-a ținut isonul colegului său. ”Nu pot sta în genunchi în fața PSD!”, a spus Pârvulescu în cea mai tensionată ședință liberală de la preluarea mandatului de către Florin Cîțu.

Citește și: SURSE Marți va fi decapitată șefia Senatului .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.