Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SURSE - Se agită apele la PNL București

www.hotweek.ro
pnl dosar sector

Liderii PNL se pregătesc să finalizeze fuziunea dintre vechiul PNL și vechiul PDL, dar singura organizație cu probleme rămâne Bucureștiul. Imediat după dezastrul de la alegerile locale, copreședinții PNL le-au cerut liderilor de organizațiilor de sector să demisioneze, asta în timp ce Cătălin Predoiu, liderul PNL București, a demisionat de bună voie.

Citește și: Fost ministru al Educației îi face praf pe Nicușor Dan 'profesorul de matematică'

Citește și: EXCLUSIV - Alina Gorghiu, reacție VIRULENTĂ la adresa lui Tăriceanu

Conducerea PNL le-a dat termen până la jumătatea lunii iulie celor din organizațiile de sector să se organizeze și să vină cu propuneri de lideri, însă orgoliile sunt prea mari și nu s-a putut ajunge la un consens.

În aceste condiții, surse din PNL ne-au precizat că în ședința Biroului Politic Național, de luni, se va lua decizia ca în organizațiile de sector din Capitală să aibă loc alegeri pentru desemnarea noilor președinți.

Consensul a fost găsit la organizația PNL București, acolo unde președinte va fi europarlamentarul Cristian Bușoi.

Liderii de filiale din București au pus în vedere conducerii PNL că mulți dintre candidații de la sectoare au fost parașutați de la centru, așa că nu li se pare normal ca ei să asume scorul dezastruos obținut de aceștia. Demisiile care au venit la presiunea conducerii au fost date pentru că așa s-a impus politic, dar liderii de filiale nu doresc să renunțe cu totul la influență.

În cel puțin trei sectoare liderii demisionari încă fac jocurile în organizație și au atât consilierii locali de partea lor, cât și membrii din filială. În aceste condiții este posibil să avem parte de o realegere a vechilor lideri de filială.

Tot în Biroul Politic Național, de luni, liderii PNL vor finaliza fuziunea în țară între vechiul PDL și vechiul PNL, în acest moment doar 10 organizații nefiind unificate.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.