Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Suspectul unui atac cu cuţitul la Manchester a pledat vinovat în fața instanței

judecator justitie

Un bărbat arestat după un atac cu cuţitul ce a făcut trei răniţi într-o gară din Manchester (nord-vestul Angliei) în seara de Revelion anul trecut a pledat vinovat marţi de tentativă de crimă, informează France Presse, potrivit Agerpres.

Mahdi Mohamud, în vârstă de 26 de ani, este acuzat că a înjunghiat doi trecători în Gara Victoria din Manchester şi apoi un agent din poliţia transporturilor care a încercat să-l oprească. El a fost auzit strigând "Allah Akbar" şi "Califatul să trăiască".

Citește și: Traian Băsescu atacă dur PSD: Generațiile de oameni valoroși au trecut la PSD, iar înlocuirea lor se face cu mediocrități de tip Ciolacu, doamne cu strigături de tip Olguța

În timp ce a compărut marţi în faţa unui tribunal din Manchester, el a pledat vinovat de trei tentative de omor şi deţinere de documente pentru pregătirea unui act terorist.

Suspectul, cetăţean olandez dintr-o familie originară din Somalia, a sosit în Regatul Unit la vârsta de nouă ani şi s-a radicalizat pe internet, potrivit poliţiei.

Atacul a avut loc lângă Manchester Arena, unde un atentat sinucigaş comis de un britanic de origine libiană a făcut 22 de morţi, printre care mai mulţi copii, pe 22 mai 2017, după un concert al cântăreţei americane Ariana Grande.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.