Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Suspendarea preşedintelui clubului Juventus a fost ridicată

ciocanel judecator

Curtea de Apel a Federaţiei Italiene de Fotbal (FIGC) a ridicat suspendarea de un an dictată în cazul preşedintelui clubului Juventus, Andrea Agnelli, în cadrul unei proceduri disciplinare, deschisă de FIGC în cazul vânzării de bilete unor grupări de ultraşi.

Însă conducătorul grupării torineze a primit o amendă de 100.000 de euro, iar Juventus 600.000 de euro. În plus, Juve va disputa primul meci din Serie A din 2018 cu Peluza Sud închisă, anunță News.ro.

Citește și: Canotoarea Laura Oprea, sportivul anului la CSA Steaua

La finalul lunii septembrie, preşedintele clubului Juventus Torino, Andrea Agnelli, a fost suspendat pentru un an, în cadrul procedurii deschise de federaţia italiană privind vânzarea de bilete unor grupări de ultraşi.

În vârstă de 42 de ani, Agnelli fusese amendat cu 20.000 de euro. Alţi trei conducători torinezi au primit aceeaşi sancţiune, în timp ce clubul torinez a primit o amendă de 300.000 de euro.

Procedura a fost deschisă de justiţie după ancheta parchetului din Torino vizând vânzarea de bilete către grupări de ultraşi, care ar fi fost infiltraţi de mafia calabreză. Biletele ar fi fost apoi revândute.

Andrea Agnelli a fost audiat ca martor şi a recunoscut că s-a întâlnit cu Rocco Dominello, un suporter apropiat mafiei, condamnat la şapte ani de închisoare.

Procurorii susţin că Juventus a alocat bilete grupărilor "Ultras", deşi nu avea voie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.