Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Sute de jandarmi vor asigura liniștea la meciul dintre Astra și Austria Viena

jandarmi

Aproximativ 200 de jandarmi vor asigura joi măsurile de ordine publică şi siguranţa spectatorilor care vor fi prezenţi la meciul de fotbal dintre Astra Giurgiu şi Austria Viena pe Arena Naţională din Capitală, programat la ora 20,00. Jandarmeria Capitalei arată într-un comunicat de presă că suporterilor oaspeţi le-au fost puse la dispoziţie 250 de bilete iar accesul spectatorilor în stadion se va face începând cu ora 18,30 doar pe bază de bilete sau invitaţii.

Intrarea în stadion, accesul publicului prin turnichete, paza vestiarelor şi protecţia arbitrilor, îndrumarea şi supravegherea publicului în stadion se realizează cu agenţi ai societăţii de pază şi protecţie contractată de organizator. Jandarmeria informează suporterii că legislaţia în vigoare interzice persoanelor fizice deţinerea, folosirea sau efectuarea oricăror operaţiuni cu materiale pirotehnice; aşadar, spectatorii nu au voie să deţină sau să introducă în stadion astfel de obiecte. Spectatorilor le este interzis să staţioneze pe scările care delimitează sectoarele din stadion, să ocupe alte locuri decât cele prevăzute pe documentele de acces, precum şi refuzul eliberării acestora la avertismentul verbal al reprezentanţilor societăţii specializate de protecţie şi pază sau al forţelor de ordine. De asemenea, este interzisă afişarea de inscripţii care incită la ură naţională, rasială, de clasă ori religioasă, la discriminări de orice fel şi la violenţă.

Este interzis accesul în stadion cu substanţe toxice, băuturi alcoolice, recipiente, corpuri contondente, cuţite, pumnale ori alte asemenea obiecte care pot pune în pericol siguranţa participanţilor la această competiţie sportivă, anunță Agerpres.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.