Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Sute de mii de titluri şi aproape 900 de evenimente la Târgul Gaudeamus

gaudeamus

Târgul Gaudeamus Radio România, în programul căruia se regăsesc aproape 900 de evenimente, lansări şi prezentări de carte, sesiuni de autografe, dezbateri, va avea loc în perioada 20 - 24 noiembrie în Pavilionul B2 Romexpo, potrivit Mediafax.

Deschiderea oficială a ediţiei Bucureşti 2019 a Gaudeamus va avea loc miercuri, 20 noiembrie, de la ora 12,00, la standul Radio România. 

Potrivit unui comunicat al Radio România transmis, marţi,  ediţia a 26-a a Gaudeamus se va desfăşura sub semnul aniversării a 30 de ani de la momentul istoric al Revoluţiei Române din Decembrie 1989.

Citește și: Actrița Rodica Popescu Bitănescu și regizorul Andrei Șerban au fost propuși cetățeni de onoare ai Capitalei

"Organizat anual de Radio România, Gaudeamus reprezintă, de peste 25 de ani, un reper major al peisajului cultural românesc. Anvergura şi notorietatea evenimentului, oportunităţile de promovare a ofertelor editoriale şi uriaşul impact asupra publicului - cele mai recente ediţii înregistrând peste 125.000 vizitatori - au conferit Târgului Gaudeamus Radio România statutul de vârf al pieţei naţionale de carte. Peste 8.000 mp de standuri care vor găzdui sute de mii de titluri şi aproape 900 de evenimente, lansări şi prezentări de carte, sesiuni de autografe, dezbateri - îi aşteaptă pe cei care vor trece pragul târgului în perioada 20 - 24 noiembrie", precizează organizatorii. 

Ca şi la ediţiile precedente, numeroase categorii de public vor avea accesul gratuit: preşcolari, elevi, studenţi, cadre didactice, bibliotecari, profesionişti din domeniile editorial/educaţional, membrii uniunilor de scriitori, jurnalişti, pensionari, persoane cu dizabilităţi şi însoţitorii acestora, grupuri organizate. 

Pentru vizitatorii care nu se încadrează în aceste categorii, accesul în incintă se va face pe baza biletelor (în valoare de 5 lei) şi a abonamentelor de intrare (în valoare de 10 lei, valabile pentru toată perioada), care vor constitui totodată şi suportul pentru Tombola Gaudeamus. 

Programul de vizitare este zilnic, între orele 10:00 şi 20:00.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.