Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Sute de sesizări privind săvârşirea unor posibile contravenţii sau infracţiuni la alegerile locale

MAI

De la începerea procesului de votare au fost înregistrate 272 de sesizări cu privire la săvârşirea unor posibile contravenţii sau infracţiuni, iar în urma verificărilor peste 30% dintre acestea nu au fost confirmate.

 

"Până la acest moment, scrutinul pentru alegerea autorităţilor administraţiei publice locale s-a desfăşurat fără a fi înregistrate evenimente grave în planul ordinii publice. La nivel naţional, au fost înregistrate 272 de sesizări privind săvârşirea de posibile contravenţii sau infracţiuni care au legătură cu procesul de vot şi care sunt în competenţa de soluţionare a structurilor MAI. Angajaţii Ministerului Afacerilor Interne verifică fiecare semnalare de încălcare a legislaţiei privitoare la alegeri pentru a stabili cu certitudine existenţa sau nu a aspectelor sesizate", a declarat, duminică, purtătorul de cuvânt al Ministerului Afacerilor Interne, Monica Dajbog.

 

Ea a precizat că peste 30% din semnalări nu s-au confirmat.

 

"Mai mult de 30% dintre semnalările de fapte ilegale în legătură cu procesul de vot nu s-au confirmat. Majoritatea semnalărilor provin din mediul rural, respectiv 65%", a spus Monica Dajbog, conform Agerpres.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.