Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Sute de şoferi au devenit PIETONI peste noapte. MII de sancţiuni după o acţiune de AMPLOARE a poliţiştilor de la Rutieră

www.digi24.ro
poliție, polițiști, circulație

Poliţiştii de la rutieră au reţinut, în urma acţiunii desfăşurate în perioada 13 - 15 octombrie, pe DN 2, 354 de permise de conducere pentru depăşirea vitezei maxime legale admise cu mai mult de 50 km/h.

Citeşte şi: Ironii DURE la adresa liderilor PSD: 'Au jucat cu lacrimi în ochi într-un film indian tare trist'

"Poliţia Română a derulat o acţiune pe DN2 pentru combaterea încălcării regimului legal de viteză - o acţiune anunţată şi intens mediatizată, pentru ca cei care au pornit la drum să nu depăşească viteza şi să conştientizeze că siguranţa lor şi a celor din jur depinde de ei. Poliţia Rutieră nu are normă de amenzi! Scopul nostru este să prevenim accidentele de circulaţie, pentru ca nimeni să nu fie rănit sau ucis pe drumurile publice, în evenimentele rutiere. Cu toate acestea, în urma acţiunii desfăşurate în perioada 13 - 15 octombrie, pe DN 2 (pe raza judeţelor Bacău, Buzău, Ialomiţa, Iaşi, Ilfov, Neamţ, Suceava şi Vrancea), au fost constatate 1.658 de abateri de la regimul legal de viteză, fiind reţinute 354 de permise de conducere pentru depăşirea vitezei maxime legale admise cu mai mult de 50 km/h", informează un comunicat al Inspectoratului General al Poliţiei Române (IGPR) transmis marţi AGERPRES

Echipamentele radar - montate pe autospeciale inscripţionate şi pe autovehicule neinscripţionate, dar şi cele portabile TruCAM - au înregistrat 212 de depăşiri cu până la 20 km/h a vitezei maxime admise, 430 cu 21 - 30 km/h, 384 de depăşiri cu 31 - 40, 278 cu 41 - 50 km/h şi 354 cu mai mult de 50 km/h a vitezei maxime admise. 

"În total, poliţiştii rutieri au aplicat 2.063 de sancţiuni contravenţionale prevăzute de legislaţia rutieră, fiind reţinute 390 de permise de conducere şi retrase 16 certificate de înmatriculare. Au mai fost constatate trei infracţiuni contra siguranţei circulaţiei pe drumurile publice (două conduceri fără permis şi o alcoolemie la volan)", se mai arată în comunicat.

Citeşte şi: Decizie INEDITĂ a judecătorilor: O educatoare, obligată să se INTERNEZE într-o clinică de psihiatrie .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.