Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Sute de victime într-un atentat sinucigaș în Liban / VIDEO

atac

Cel puţin 37 de oameni au murit şi alţi peste 181 au fost răniţi joi, într-un dublu atentat sinucigaş, comis într-un fief al grupării Hezbollah, în sudul capitalei libaneze Beirut, au anunţat Crucea Roşie şi poliţia din Liban, informează AFP.

Potrivit poliţiei, doi bărbaţi şi-au detonat centurile cu explozibili în faţa unui centru comercial de pe strada al-Hussiniye, în cartierul Bourj al-Barajne. Dublul atentat a avut loc în jurul orei locale 18:00 (16:00 GMT).

Un fotograf al AFP relatează despre trupuri însângerate în magazine pulverizate şi bălţi de sânge printre maşini distruse, în timp ce sute de persoane se aflau în zonă.

'Avem zeci de răniţi şi ei continuă să fie aduşi', a declarat un medic al spitalului Bahman, situat în cartierul vecin Haret Hreik.

Acesta este primul atac comis în fieful Hezbollahului şiit din iunie 2014. La acea dată, un agent de securitate a fost ucis în timp ce încerca să împiedice un atentat cu maşină capcană. Înainte de aceasta, alte circa zece atacuri au îndoliat bastioanele Hezbollah pe teritoriul Libanului, în perioada iulie 2013-februarie 2014, majoritatea revendicate de grupări extremiste sunnite, scrie agerpres.ro

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.