Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Sylvester Stallone şi soţia lui au plătit peste 35 de milioane de dolari pentru o proprietate în Palm Beach

casă Sylvester Stallone

Actorul Sylvester Stallone şi soţia lui, Jennifer Flavin, au achiziţionat cu peste 35 de milioane de dolari o proprietate în Palm Beach (Florida), potrivit News.ro.

Domeniul a fost construit în 2014 şi are o suprafaţă de aproximativ 1,5 acri. Proprietatea, cu suprafaţă de peste 4.000 de metri pătraţi, are şapte dormitoare şi 12 băi.

Pe lângă casa principală, unde, aşa cum era de aşteptat, se află şi o sală de sport, există două case pentru oaspeţi, o cabană deschisă, aflată lângă piscină, şi un spa semi-circular. În plus, proprietatea are deschidere privată la plajă.

Citește și: Noua tulpină Covid, prezentă deja în România? Valeriu Gheorghiță nu exclude posibilitatea: 'Nu știm, dar orice este posibil' - VIDEO

Potrivit Palm Beach Daily News, Stallone a cumpărat proprietatea de la Ronald şi Cindy McMackin, proprietarii Pan-Pacific Mechanical, care au achiziţionat-o în 2018 pentru 26,65 milioane de dolari.

Au scos-o la vânzare pentru 37,85 de milioane de dolari, iar starul de la Hollywood a cumpărat-o pentru 35,4 milioane de dolari.

Stallone, care a mai deţinut o proprietate în Florida până în 1999, când a vândut-o pentru 16,2 milioane de dolari, are reşedinţa principală în Beverly Park (California). Până vara trecută, el şi Flavin au deţinut un domeniu în La Quinta (California), care fusese cumpărat în urmă cu un deceniu, pentru 4,5 milioane de dolari. După mai multe încercări, au reuşit să îl vândă pentru 3,15 milioane de dolari.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.