Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Tânăr aflat în pragul majoratului prins conducând cu 173 de km/h în localitate - Ce riscă băiatul

www.cars.ro
viteza masina sofer

Poliţiştii rutieri vasluieni au depistat, pe un drum public de pe raza municipiului Vaslui, un conducător auto care se deplasa cu viteza de 173 km/h, potrivit Agerpres.

Potrivit unui comunicat de presă remis, marţi de Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Vaslui, tânărul a fost surprins de aparatul radar, poliţiştii constatând că acesta depăşise viteza legală admisă cu peste 100 de km/h.

"Un echipaj din cadrul Poliţiei Municipiului Vaslui - Biroul Poliţiei Rutiere, care efectua activităţi de supraveghere şi control al traficului rutier pe strada Călugăreni, din municipiul Vaslui, a surprins cu aparatul radar un autoturism înmatriculat în judeţul Suceava, condus cu o viteză de 173 km/h, pe sensul de mers Negreşti - Vaslui.

COVID-19 îi sperie și pe teroriști: Gruparea Stat Islamic şi-a avertizat membrii să evite Europa

Pe acel sector de drum, viteza maximă admisă este de 70 km/h. În urma verificărilor efectuate, s-a constatat că autoturismul era condus de un bărbat în vârstă de 18 de ani, din Vaslui, care deţine permis de conducere categoria B, din luna iulie 2019", se arată în comunicatul IPJ Vaslui.

Conducătorul auto a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 2.900 lei, fiind dispusă şi măsura complementară de suspendare a exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice, pentru o perioadă de 90 de zile.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.