Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Tânăr aflat sub influența drogurilor a fost oprit de polițiști pe A1: a fost înregistrat de aparatul radar circulând cu 178 de kilometri/oră

politie bun

Un tânăr aflat sub influenţa drogurilor a fost oprit de către poliţiştii Biroului Poliţie Autostrăzi pe autostrada A1 Ramnicu Vâlcea – Deva, după ce a fost înregistrat de aparatul radar circulând cu 178 de kilometri/ oră pe o porţiune de drum unde viteza maximă admisă este de 130 de kilometri/ oră. El a fost amendat şi a fost dus la spital pentru recoltarea de probe biologice.

Bărbatul, în vârstă de 28 de ani, din municipiul Hunedoara, a fost înregistrat de aparatul radar joi după-amiază, în jurul orei 13,00, la kilometrul 316 al autostrăzii A 1, pe raza judeţului Alba, conducând un autoturism cu viteza de 178 de kilometri/ oră pe o porţiune de drum unde viteza maximă admisă este de 130 de kilometri/ oră.

”În urma testării conducătorului auto cu aparatul drugtest, a rezultat că era sub influenţa drogurilor, motiv pentru care a fost condus la spital, pentru recoltarea mostrelor biologice în vederea stabilirii prezenţei, în organism, a substanţelor interzise. Faţă de tânăr, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe”, informează Inspectoratul de Poliţie Alba.

Pentru depăşirea limitei legale de viteză, şoferul a fost sancţionat contravenţional, cu amendă în valoare de 1.305 lei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.