Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Tânăr bătut măr într-o intersecție, de trei indivizi, pentru o datorie pe care o avea la unul dintre ei

Replicaonline
constanta politie

Trei bărbaţi cu vârste între 31 şi 43 de ani au fost reţinuţi de poliţiştii din Bucureşti după ce au fost observaţi de doi poliţişti aflaţi în timpul liber când îl băteau pe un tânăr de 28 de ani, în zona unei intersecţii din Sectorul 2. Conflictul ar fi fost unul mai vechi, în condiţiile în care victima i-ar fi datorat bani unuia dintre agresori.

 

 

Poliţia Capitalei a anunţat, marţi, că poliţişti de la Secţia 7 Poliţie au reţinut trei bărbaţi, cu vârste cuprinse între 31 şi 43 de ani, faţă de care se fac cercetări într-un dosar penal de lovire sau alte violenţe şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Ancheta a început după ce, duminică, doi poliţişti din cadrul Secţiei 7 Poliţie, aflaţi în timpul liber, au observat, în zona unei intersecţii din Sectorul 2, trei bărbaţi care agresau fizic un tânăr, împrejurare în care tulburau ordinea şi liniştea publică, potriit news.ro.

Poliţiştii au intervenit şi au aplanat conflictul, după care au solicitat sprijinul echipajelor de ordine şi siguranţă publică, pentru ca persoanele implicate să fie duse la sediul subunităţii.

În urma cercetărilor, s-a stabilit că cei trei bărbaţi, cu vârste cuprinse între 31 şi 43 de ani, ar fi exercitat acte de violenţă asupra persoanei vătămate şi ar fi agresat-o fizic, pe fondul unui conflict preexistent.

 

În baza probatoriului administrat, cei trei au fost reţinuţi pentru 24 de ore.

 

Potrivit unor surse judiciare, incidentul a avut loc în zona intersecţiei Şos. Colentina - str. Ziduri Moşi, iar cei doi agenţi aflaţi în timpul liber - un poliţist şi o poliţistă - au intervenit pentru a aplana conflictul. Victima este un tânăr de 28 de ani, care a fost agresat de trei bărbaţi cu vârste cuprinse între 31 şi 43 de ani, pe motiv că i-ar fi datorat bani unuia dintre agresori, arată sursele.

Cercetările sunt continuate de către poliţişti din cadrul Secţiei 7 Poliţie, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de lovire sau alte violenţe şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.