Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Tânăr de 20 de ani, cu distrofie musculară de la 10 ani, s-a operat pentru alungire de tendoane. După 2 săptămâni la Spitalul Sfântul Sava poate merge singur

Spitalul Sfantul Sava
recuperare atrofiere musculara

Alexandru are 20 de ani. De la 10 ani, se confruntă cu o distrofie musculară, o boală rară, care afectează mușchii, cu degenerarea definitivă a fibrelor musculare. A efectuat o operație de alungire a tendonului lui Ahile, la ambele picioare. După intervenția chirurgicală, a stat imobilizat în aparat ghipsat pe toată lungimea picioarelor mai mult de o lună. Acest fapt i-a creat probleme mari de mobilitate.

După numai două săptămâni, la Spitalul Sfântul Sava, am reușit să-mi recapăt o parte din forța musculară pe care am pierdut-o în urma operației. M-am documentat mai întâi pe internet, am căutat mai multe centre, dar acest spital mi s-a părut că pare să aibă echipamentele și personalul potrivite pentru mine. Aici sunt multe echipamente rare, pe care nu le-am găsit în alte centre și care pe mine mă ajută foarte mult. Prima dată, când am venit aici, m-am uitat, așa, puțin în jur și nu mi s-a părut  că arată deloc a spital și acest lucru îți schimbă perspectiva”, povestește Alexandru cum a ales Spitalul de Recuperare Medicală Sfântul Sava, din Pantelimon.

content-image

La Spitalul de Recuperare Medicală Sfântul Sava, terapiile se efectuează în regim de internare, cu mai multe proceduri de fizioterapie și kinetoterapie pe zi, masaj terapeutic, suport psihologic de specialitate. Centrul este unul de excelență, funcționează de patru ani, în Pantelimon, Ilfov, cu cele mai bune rezultate dovedite în recuperare medicală.

La internare, abia dacă mă puteam ridica din pat. Acum mă descurc singur, să fac lucrurile cele mai normale pe care le poate face un om ”, spune Alexandru.

La externare, după o lună petrecută în Spitalul Sfântul Sava, din Pantelimon, mama lui Alexandru a lăsat o scrisoare de mulțumire:

Mulțumim clinicii dumneavoastră pentru serviciile prestate, pentru comportamentul salariaților și pentru recuperarea copilului nostru”.

content-image

Spitalul Sfântul Sava are 40 de specialiști în kinetoterapie și fizioterapie, repartizați la maximum 118 pacienți, cât reprezintă capacitatea spitalului. Acest lucru înseamnă că grija și timpul dedicate recuperării fiecărui pacient internat sunt generoase.

În secția de urgențe, dotată cu 18 paturi dotate cu monitoare ATI, pot fi internați pacienții care au suferit intervenții chirurgicale de orice natură, la 48 de ore după operație. Tot aici pot fi îngrijite și cazurile grave, de paliație.

Echipamentele inovative ale Spitalului Sfântul Sava permit efectuarea recuperării medicale pasive, fără niciun efort fizic din partea pacientului aflat încă în ATI. Recuperarea medicală timpurie dă șanse mai mari de succes în refacerea pacientului.

Spitalul Sfântul Sava face internări pentru recuperare medicală sau îngrijiri paliative în saloane cu 2 sau 3 paturi. Fiecare salon este conectat la instalația de oxigen, are baie proprie, adaptată nevoilor pacienților cu deficiențe majore locomotorii și este supravegheat video din camerele de gardă, astfel încât în orice moment, pacienții aflați în dificultate sau care au nevoie de ajutor, să fie observați și sprijiniți.

Date de contact ale Spitalului Sfântul Sava:

0724.021.090 | 0724.338.881

content-image

contact@spitalulsfantulsava.ro

https://spitalulsfantulsava.ro/

https://spitalulsfantulsava.ro/recuperare-medicala/

https://spitalulsfantulsava.ro/ingrijiri-paliative/

https://spitalulsfantulsava.ro/kinetoterapie/

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.