Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Tânăr din Oneşti urmărit naţional, prins de jandarmi cu droguri asupra lui

DIICOT
droguri

Un tânăr în vârstă de 21 ani, din Oneşti, urmărit naţional pentru un mandat de arestare preventivă, a fost depistat de jandarmii Grupării Mobile de Jandarmi (GMJ) Bacău având droguri asupra sa, potrivit Agerpres.

Purtătorul de cuvânt al GMJ Bacău, Sorin Merluşcă, a declarat vineri că tânărul era pe o stradă din Oneşti şi se manifesta zgomotos fără a avea, aparent, vreun motiv.

"Jandarmii au procedat la interceptarea bărbatului, în vederea identificării situaţiei care cauzează starea de agitaţie a acestuia. În urma verificării în bazele de date operative, a reieşit că pe numele tânărului de 21 ani era emis un mandat de arestare preventivă pentru infracţiunile de furt calificat, tentativă la furt calificat şi complicitate la furt calificat, fiind dat în urmărire generală. În urma controlului corporal preventiv, asupra tânărului au fost descoperite 3 folii de aluminiu care conţineau substanţă vegetală de culoare verde-oliv, cu miros înţepător, susceptibilă de a fi substanţă interzisă", a precizat purtătorul de cuvânt al GMJ Bacău.

Jandarmii i-au întocmit actele de sesizare pentru săvârşirea infracţiunii de deţinere de droguri de risc pentru consum propriu, fără drept.

Totodată, tânărul a fost predat poliţiştilor pentru îndeplinirea procedurilor legale.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.