Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Tânăr din Vaslui reținut pentru că a agresat un bărbat care i-a întrerupt jocul cu petarde

judecator justitie

Un adolescent de 16 ani, din municipiul Vaslui, a fost reţinut de poliţişti, el fiind acuzat că a agresat un bărbat în vârstă de 30 de ani, potrivit Agerpres.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Vaslui, bărbatul era pe o stradă din municipiul Vaslui când adolescentul a aruncat o petardă, i-a atras acestuia atenţia că au trecut sărbătorile şi că are un copil care se sperie de zgomotul puternic, moment în care a fost lovit cu pumnii, a căzut la pământ şi apoi a fost lovit cu picioarele, suferind o fractură de femur. Bărbatul a fost găsit în stradă de soţia sa şi transportat ulterior la spital, reprezentanţii unităţii medicale fiind cei care au anunţat Poliţia.

Citește și: Premieră ISTORICĂ pentru SUA: Donald Trump a fost pus sub acuzare, fiind singurul președinte care o pățește de două ori într-un mandat

"Din cercetările efectuate de poliţişti s-a stabilit faptul că, pe data de 11 ianuarie, ora 12,00, în zona străzii Libertăţii din municipiul Vaslui, pe fondul unui conflict spontan, tânărul bănuit de comiterea infracţiunii ar fi agresat persoana vătămată, un bărbat, în vârstă de 30 de ani, din Vaslui, lovind-o cu pumnii şi picioarele. Victima a fost transportată la Spitalul Judeţean de Urgenţă Vaslui pentru primirea de îngrijiri medicale, ulterior fiind examinată medico-legal traumatologic, ocazie cu care, în baza concluziilor preliminare, s-a stabilit că necesită un număr de 95-100 de zile îngrijiri medicale pentru vindecare. În urma probatoriului administrat, poliţiştii vasluieni l-au reţinut pe agresor, pentru o perioadă de 24 de ore", au comunicat reprezentanţii IPJ Vaslui.

Adolescentul urmează să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Vaslui pentru luarea unei măsuri preventive. Cercetările sunt continuate de către poliţişti, în vederea probării întregii activităţi infracţionale a tânărului.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.