Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Tânăr pakistanez, ucis de tren în timp ce filma un videoclip pentru TikTok

rollingstone.com
TikTok

Un tânăr din Pakistan a fost accidentat mortal de tren în timp ce mergea de-a lungul şinelor de cale ferată pentru a filma un videoclip pe care dorea să-l publice pe reţeaua de socializare TikTok, au anunţat sâmbătă responsabili ai poliţiei şi echipelor de intervenţie, informează AFP, potrivit AGERPRES.

Accidentul s-a produs vineri, în localitatea Rawalpindi, în apropiere de Islamabad, capitala ţării.

Hamza Naveed, în vârstă de 18 ani, mergea pe lângă şinele de tren în timp ce un prieten îl filma, a declarat pentru AFP Raja Rafaqat, purtătorul de cuvânt al operaţiunii locale de intervenţie.

Citește și: Raed Arafat: ‘Pentru școli ultima analiză se va face la începutul lui februarie pentru a decide definitiv care va fi abordarea’

''Trenul, care se afla în mişcare, l-a accidentat în timp ce poza pentru un videoclip şi mergea pe calea ferată'', a declarat Zaman. Salvatorii s-au grăbit să ajungă la faţa locului, dar tânărul era deja decedat.

Prietenii victimei le-au spus salvatorilor că acesta poza pentru o înregistrare video care urma să fie publicată pe TikTok şi pe alte conturi de pe reţelele de socializare'', a declarat Zaman.

Un responsabil din cadrul poliţiei a confirmat accidentul.

Selfie-urile şi publicarea de înregistrări video pe reţelele de socializare sunt foarte populare în Pakistan, la fel ca şi în alte ţări, iar numeroşi tineri le folosesc pentru a-şi actualiza conturile de Facebook, Twitter şi TikTok.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.