Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Tânăr prins de poliţişti la scurt timp după ce ar fi comis un furt, după o urmărire pe străzi

click.ro
masina politie

Un tânăr de 23 de ani, din localitatea Apaţa, a fost reţinut de poliţiştii braşoveni la scurt timp după ce ar fi sustras nişte bunuri dintr-o casă, el fiind depistat de o patrulă de poliţie rutieră în zona în care ar fi comis fapta, membrii echipajului urmărindu-l pe mai multe străzi, informează Agerpres.

Conform IPJ Braşov, poliţiştii au fost alertaţi de comportamentul suspect al tânărului.

"Echipajul de poliţie rutieră, în timp ce se afla în serviciu, pe o stradă din municipiul Braşov, a observat un bărbat care alerga, având un comportament suspect la vederea autospecialei de poliţie, astfel că poliţiştii au procedat la urmărirea pedestră a acestuia. În încercarea de a scăpa, bărbatul a escaladat peretele unui garaj şi a continuat alergarea pe acoperişul clădirii, dar, cu toate acestea, a fost ajuns şi imobilizat de către cadrele de poliţie. Asupra bărbatului, în rucsacul ce-l avea în spate, au fost găsite mai multe bunuri pe care le-ar fi sustras din interiorul unei locuinţe din apropiere", a precizat sursa citată.

Cercetările efectuate au stabilit faptul că tânărul în cauză nu este la prima faptă de acest gen, în trecut acesta fiind cercetat şi condamnat, în repetate rânduri, pentru săvârşirea de infracţiuni contra patrimoniului, fiind eliberat condiţionat din penitenciar la data de 15 noiembrie.

Faţă de bărbatul cercetat s-a întocmit un nou dosar de cercetare penală, împotriva sa luându-se măsura reţinerii pentru o perioadă de 24 de ore, ulterior o instanţă de judecată emiţând mandat de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile pe numele acestuia.

Cercetările sunt continuate de poliţişti, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Braşov, pentru documentarea întregii activităţi infracţionale, în cauză fiind întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.