Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Tânăr prins în flagrant în timp ce încerca să mituiască un poliţist, în judeţul Ialomiţa

bucurestifm.ro
mita politist

Un bărbat de 32 de ani este cercetat penal după ce a fost prins în flagrant de ofiţerii DGA - Serviciul Judeţean Anticorupţie Ialomiţa, în timp ce intenţiona să dea mită 500 de euro un poliţist pentru ca acesta să soluţioneze favorabil dosarul penal în care era cercetat pentru conducerea unui vehicul fără permis, a informat joi DGA.

Citeşte şi: ALERTĂ - Tentativă de SINUCIDERE în Arestul Central al Poliţiei Capitalei

Acţiunea de prindere în flagrant a fost realizată sub coordonarea procurorului de caz de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Ialomiţa.

Potrivit unui comunicat al DGA transmis AGERPRES, la data de 3 aprilie a.c. un agent de poliţie din cadrul unui post de poliţie din Inspectoratul Judeţean de Poliţie Ialomiţa a sesizat la D.G.A. - S.J.A. Ialomiţa despre faptul că, la data de 31 martie a.c., l-a depistat în trafic pe cel în cauză, în timp ce conducea un autovehicul fără să deţină permis de conducere. Pentru a nu-i întocmi dosar penal, acesta i-a oferit o sumă de bani. Poliţistul a refuzat categoric oferta şi a luat măsurile legale, iar la data de 3 aprilie a.c. a fost abordat din nou de tânărul cercetat, cu aceeaşi ofertă, în scopul de a influenţa soluţia legală, aspect pe care l-a denunţat.

Citeşte şi: Protest de AMPLOARE în Capitală: Medicii Institutului CC Iliescu îşi strigă NEMULŢUMIRILE în stradă / VIDEO

"După audiere, procurorul de caz a dispus ca tânărul să fie cercetat, sub control judiciar, pentru săvârşirea infracţiunii de dare de mită, activitatea de prindere în flagrant fiind efectuată cu sprijinul lucrătorilor din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Ialomiţa şi ai Serviciului de Operaţiuni Speciale Ialomiţa", a mai precizat sursa citată.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.