Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Tânăr reţinut după ce a fost surprins în flagrant comercializând droguri de la un ghişeu improvizat

thetimes.co.uk
arestat maini inchisoare catuse
Potrivit sursei citate, poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Galaţi - Serviciul Antidrog, împreună cu procurorii DIICOT- Serviciul Teritorial Galaţi, au surprins în flagrant delict un tânăr, bănuit de comercializarea de droguri de risc şi operaţiuni cu substanţe psihoactive.

Poliţiştii antidrog şi procurorii DIICOT au desfăşurat o acţiune operativă pe linia combaterii traficului de droguri de risc şi operaţiunilor cu substanţe psihoactive.

În cadrul acestei acţiuni, a fost realizată prinderea în flagrant delict a unui tânăr, de 18 ani, din municipiul Galaţi, care a comercializat astfel de substanţe persoanelor interesate, de la un ghişeu improvizat, la un imobil situat în zona centrală a oraşului de domiciliu.

După realizarea flagrantului delict, au fost efectuate trei percheziţii domiciliare în municipiul Galaţi, atât la adresa de domiciliu a tânărului de 18 ani, dar şi la domiciliul unui alt tânăr, de 20 de ani, bănuit de complicitate.

În urma acestor percheziţii, au fost descoperiţi şi ridicaţi, în vederea continuării cercetărilor, 5.000 de lei, despre care există bănuiala că ar proveni din săvârşirea de infracţiuni.

Tânărul de 18 ani a fost reţinut, pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat Tribunalului Galaţi, cu propunere de arestare preventivă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.