Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Tânăr reţinut după ce a furat o maşină de curierat: a condus fără permis şi sub influenţa alcoolului

www.burntorangereport.com
arestat, cătușe, reținut

Un tânăr în vârstă de 24 ani, din localitatea Săuceşti, a fost reţinut de poliţişti după ce a furat o autoutilitară de curierat, a condus-o fără a deţine permis de conducere şi sub influenţa alcoolului, şi a sustras bunuri şi bani din interior, a informat IPJ Bacău.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Bacău, Cătălina Păduraru, a declarat că angajata firmei de curierat a lăsat autoutilitara parcată, cu motorul pornit, pe o stradă din municipiul Bacău, timp în care s-a dus să livreze un colet.

"Pe perioada cât aceasta ar fi livrat coletul, autoutilitara ar fi fost sustrasă de către tânărul în vârstă de 24 ani, fiind staţionată de acesta pe digul din apropierea parcului Gherăieşti, din municipiul Bacău. Totodată, bănuitul ar fi sustras din interiorul autoutilitarei o sumă de bani şi mai multe carduri bancare aparţinând păgubitei, precum şi alte bunuri din coletele aflate în autoutilitară, o parte din bunuri fiind identificate în apropierea locului faptei, unde ar fi fost ascunse de tânăr. De asemenea, s-a stabilit faptul că acesta nu figurează ca posesor de permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule şi, întrucât emana halenă alcoolică, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând o valoare de 0,53 mg/l alcool în aerul expirat, fiindu-i prelevate mostre biologice la spital", a declarat Cătălina Păduraru.

În urma extinderii investigaţiilor, poliţiştii au stabilit că tânărul este autorul unui alt furt dintr-un autovehicul.

Fapta s-a petrecut pe 30 ianuarie, atunci când suspectul a furat mai multe bunuri dintr-o maşină lăsată parcată şi descuiată, cu cheile în interior.

Bărbatul a fost reţinut de poliţişti pentru 24 ore şi va fi prezentat instanţei de judecată cu propunere de luare a unei măsuri preventive, informează Agerpres.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.